Over Eigen Wize

Ik ben Marian, getrouwd met Sjoerd en mem van twee prachtige kinderen, Klaes-piter en Mette-mare.Marian Pijl Al van jongs af aan heb ik passie voor fotografie, vooral het vastleggen van portretten . In mijn werk als kraamverzorgster kwam ik dagelijks in aanraking met de meest uiteenlopende emoties en wat heb ik vaak de camera gepakt om dit moment vast te leggen. Na het krijgen van mijn eigen kinderen ben ik nog meer gaan fotograferen en werd het tijd dat ik er iets mee ging doen.
Of het nu gaat om een bijzondere dag zoals jullie trouwdag, het vieren van een klein wondertje, jullie kindje, of een ontspannen middag met het gezin.
Ik fotografeer op liefde en respectvolle en coachende manier in een ontspannen setting zodat ik iemand kan laten schijnen zoals hij/zij is. Lachend of serieus, bij mij mag je zijn wie je bent!
Mooie, bijzondere of juist alledaagse momenten wil je graag koesteren, vasthouden en nog eens beleven. Ik doe dit dan ook op mijn eigen wijze en vind het fantastisch om dit voor jullie te mogen doen.

Reactie: Wat makkest do my hjir in gelokkiche en grutske mem mei. Ik wol dy by elke foto wol stjoere wat dit mei my docht. Sa moai, sa leaf, sa teder… Ik ha de trienen op myn wangen by it sjen fan dizze shoot. Wat bin ik bliid dast do dit foar my féstlein hast. Do wist hun alle trije te reitsjen.

Reacties zijn gesloten.